Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Coupletech Co., Ltd. har bestået certificeringen: Et modulært beslag til aktive temperaturkontrolkrystaller.

2022-02-18

Vores virksomhed har for nylig opnået et brugsmodelpatentcertifikat "Modulstøtte til aktive temperaturkontrolkrystaller".

Et modulopbygget beslag til aktive temperaturreguleringskrystaller er kendetegnet ved, at beslaget omfatter en monteringsbase og et varmeafledningsmodul anbragt på monteringsbunden. Varmeafledningsmodulet omfatter et kvadratisk modullegeme og en varmeafledningsventilatorplaceringsslids anbragt på den ene side af modullegemet. Et gennemtrængende modul er anbragt i bunden af ​​varmeafledningsventilatorens placering. Det gennemgående kølehul i hovedlegemet er anbragt i en strimmelform, og køleventilatoren er anbragt i en placeringsslids med en køleventilator. Køleventilatoren kan skilles ad og placeres i en placeringsåbning på køleventilatoren. En krystalinstallationsmekanisme er anbragt på toppen af ​​kølemodulet, og krystalinstallationsmekanismen omfatter en aftagelig og fastgjort på kølemodulet. En firkantet krystalmonteringsstruktur og en krystalmonteringsstrukturplade anbragt mellem krystalmonteringsstrukturen og varmeafledningsmodulet.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept